Reacties en ervaringen

Reactie plaatsen

Reacties

Judith
6 dagen geleden

Nano doekjes zijn top ! Vloerwisser doek té dun, frame waar het doek over heen gaat schraapt over de vloer, met name bij plavuizen vloer met voegen, glijdt niet lekker en niet prettig dweilen.

P.Braun
een maand geleden

Wat zijn de afmetingen van de doekjes? Want ik zoek grotere voor het drogen van de auto. Voor glas zijn de kleine feit maar zijn er ook grotere?

Leo
2 maanden geleden

Dankje wel voor de snelle levering.

De doekjes zijn beter dan verwacht! 👍

Erik
6 maanden geleden

Vandaag binnen bedankt!

Andrea
8 maanden geleden

Geweldige doeken, gebruik ze veel voor mijn ramen. Bedankt! groeten Andrea

Marein
een jaar geleden

Na een paar nanodoekjes op de markt gekocht te hebben was ik heel enthousiast geworden. Mooie frisse kleuren. Het gevoel dat je katoen in de hand hebt. En alles echt heel goed schoon in een handomdraai. Nu in coronatijd kom ik niet meer op de markt. Gelukkig stond er een telefoonnummer in en heb ik er meteen 15 besteld. Alle ouwe rommel uit de la weggedaan. Voor mij nooit meer iets anders. Ook niet van de action of zo. Die nemen niets op. Prima service ook. Super dus.

Lisanne
een jaar geleden

Vandaag ontvangen blij mee! Hele familie is voorzien!

Van den eeckhoudt rita
een jaar geleden

Hallloootjes,ik heb al een paar keer doekjes gekocht heel tevreden van op de avondmarkt van Nieuwpoort maar ik zou graag die klein doekjes hebben voor in mijn handtas hoe geraak ik daar aan ik zie ze wel niet op de site staan,kan je ons helpen,mvgr Rita

Griet Trip
een jaar geleden

Ben zeer tevreden over dit bedrijf. Zeer vriendelijk. De doekjes doen wat beloofd is.

Elisa
een jaar geleden

Vandaag ontvangen top doekjes! Overal liggen ze in huis ;)