Reactie plaatsen

Reacties

annelies van der heijden
16 uur geleden

Vorig jaar op de markt in Scheveningen nanodoekjes gekocht echt fantastisch voor bril en computer en telefoon streeploos schoon. Ik heb er voor familie nog 2 bij gekocht bij Tom Trading een leuke aanbieding 2 grote en een klein doekje gratis. Super Tom bedankt ze zijn echt super streeploos schoon.

Frank van der schoot
6 dagen geleden

Sinds twee jaar gebruik ik de echte nanodoekjes van TomTrading , gekocht op autobeurs , WERKELIJK geweldig resultaat bij schermen iPad iPhone enz . Ook horloge en sieraden blinken na poetsen geweldig mooi .
We geven de doekjes regelmatig kado ipv van bloemetje bij etentje , eerst licht verbaasd gezicht totdat het nanodoekje gebruikt wordt !
Geweldig ! Voor de duidelijkheid ALLEEN de doekjes van TomTrading zijn werkelijk fantastisch , de rest is in vergelijk zo goed als waardeloos , dat durf ik te zeggen !
Hartelijke groet, Frank

Hans
11 dagen geleden

Ik heb 2 jaar geleden een doekje gekocht op de motorbeurs, het is echt supermateriaal. Geprobeerd om op internet regelrecht zoiets te bestellen maar ze halen het niet bij dit doekje. Daar nu het 06 nummer maar even gebeld en gevraagd hoe te bestellen. Leuke aanbieding gekregen en 7 stuks besteld, kan ik voorlopig vooruit. Deze doekjes zijn echt een aanrader en dat zou ik niet schrijven als het niet zo is!
Tip voor de exploitant: maak je website zo dat je ze regelrecht kan bestellen even moeten bellen is niet erg maar werpt een drempel op voor sommigen (ik heb ook vrij lang gewacht daarmee...)

marc van osch
23 dagen geleden

Wij gebruiken het voor al onze rijschool wagens van mijn-droom.nl en we hebben altijd schone ruiten helemaal top
ook onze zonnebrillen gewone brillen en telefoons zijn vanaf het begruik van HET doekje altijd schoon

Joanna
een maand geleden

Ik kreeg een Nanodoek en werd enthousiast. Vandaag een bestelling geplaatst via het 06 nummer van Tom. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en kreeg duidelijke uitleg. Dankjewel Tom. Ook ga ik de Bamboedoek uitproberen. Ik ga het hier laten weten...

Bianca Vermeulen
een maand geleden

Ik vind dit erg fijne doekjes! en alleen die van de nanodoekje.nl de rest is namaak! maak elke ochtend mijn bril ermee schoon en hoef de hele dag niet meer te poetsen :-). super blij ermee en net ook weer besteld! jammer dat er zoveel namaak is... DIT ZIJN EN BLIJVEN DE BESTE :-)

Peter
een maand geleden

Gebruik al jaren de Nano doeken voor mijn bril. Beter is er niet. Net weer besteld om anderen er ook zo gelukkig mee te maken!

Ans van rooij
een maand geleden

De nanodoeken zijn geweldig ik gebruik de vloerdwijlen voor het laminaat al jaren echt helemaal top nu ook de handschoenen gekocht voor telefoon en en de brillen glazen en je kan je sieraden oppoetsen mijn hele family is ook razend enthousiast en bovendien een geweldige service 👍👍👍

Corrie Schrader
een maand geleden

Heb zojuist Nanodoekjes besteld. Super fijn voor bril, telefoon en ipad schoon te maken. Heb gebruik gemaakt van de aanbieding 3 kopen en de vierde gratis ++

Thea de Monnink
2 maanden geleden

de handschoen besteld en gebruik ze voor de beslagen ramen in de auto, super!! Altijd veilig onderweg...