Reactie plaatsen

Reacties

Marianne
6 dagen geleden

Moet de roze vloeistof worden opgelost in water voor gebruik?

Linda
21 dagen geleden

Ben fan van het doekje maar zag meer producten
Kan ook ook ergens een prijslijst vinden?

Sandra Zwemmer
een maand geleden

Super doekjes!!! Neem ze overal mee naar toe. Zeker omdat ik een bril draag, en zweer bij dit doekje. En alleen met dit doekje van Nano krijg ik me bril goed schoon. De rest van al die doekjes werkt niet en is dus niks.

monique van wijk
een maand geleden

Goeiendag, ik heb de doekjes en vloerwisser vandaag gekocht op een braderie in Almere Haven. Klopt het dat je maar een paar druppels water erop hoeft te doen. Voor de vloer voelde het zo vreemd. Gevoel dat je dan alleen maar stoft. vr.gr. Monique

Francis Gazenbeek
2 maanden geleden

Ik heb de doekjes eens gekocht in Beverwijk, ideaal voor mijn bril en fotografie lenzen. Later nog eens gezocht in Beverwijk naar de kraam, maar kon je niet vinden. Wanneer sta je er en waar?

Jannie
3 maanden geleden

De bamboe vezel doek heb ik al jaren! Gebruik ze voor de ramen ,hoogglans meubels! Enz!
Opletten niet warmer wassen dan 40/60 gr .
Anders krimt het!

astrid
3 maanden geleden

aantal jaar geleden de doekjes op een beurs in rotterdam gekocht en ze zijn super prettig in het gebruik. Keukenkastjes, beeldschermen, kookplaat, autoruiten; overal gebruiken we ze voor. Zojuist weer nieuwe besteld; ook nu voor mijn dochter die op zichzelf gaat wonen en er graag een paar wilt meenemen.

PietPR
4 maanden geleden

ik gebruik het nanodoekje uitsluitend voor mijn bril schoon te maken.
Ik kocht hem bij jou in Heiloo in 2017. In het wasvoorschrift geeft aan dat op 95 graden moet worden gewassen zonder wasverzachter.
Na het wassen op de hand werkt het nano doekje niet meer.
Op jouw site wordt gesproken over wassen op 30 graden. Ook het achterlaten van vezeltjes komt ook mij bekend voor.
Is hier een oplossing voor of moet ik opnieuw bestellen en nooit meer wassen als ik het alleen gebruik voor het schoonmaken van mijn bril.

Tom
3 maanden geleden

even met de hand in de biotex wassen

Mirjam Goedhart
4 maanden geleden

Bij een vriend kwam ik uw nanodoekjes tegen. Geen idee wat de kosten zijn, maar graag zou ik er 6 bestellen in diverse kleuren.
Kunt u mij een prijsopgave doen?

Joany Bergsma-Power
6 maanden geleden

Wat een top doeken. Ooit een keer in Beverwijk gekocht, erna nog een keer wat via een of andere site gekocht en dit waren echt Kl#te doeken. Dit bleek dus gewoon namaak te zijn. Nu weer terug naar Beverwijk om de ECHTE PERFECTE doekjes kunnen kopen! Wat ben ik blij dat ik ze weer heb. Voor mij nooit meer iets anders, alleen deze uit Beverwijk komen nog in mijn huis!

jolanda
3 maanden geleden

in welke hal staat de kraam met de nano doekjes. ik was er gisteren en heb de stand niet kunnen vinden. Alvast bedankt