Reactie plaatsen

Reacties

Joany Bergsma-Power
2 maanden geleden

Wat een top doeken. Ooit een keer in Beverwijk gekocht, erna nog een keer wat via een of andere site gekocht en dit waren echt Kl#te doeken. Dit bleek dus gewoon namaak te zijn. Nu weer terug naar Beverwijk om de ECHTE PERFECTE doekjes kunnen kopen! Wat ben ik blij dat ik ze weer heb. Voor mij nooit meer iets anders, alleen deze uit Beverwijk komen nog in mijn huis!

Reageren
Nicole
2 maanden geleden

Ik heb al jaren naar volle tevredenheid een nanodoekje in gebruik. Echter heb ik deze nu een keer gewassen, en nu laat hij allemaal vezeltjes los! Ik heb hem alleen gebruikt voor her schoonmaken van mijn bril, en een bril met vezeltjes is rete irritant! Wat kan ik hier aan doen?

Reageren
Michiel
3 maanden geleden

De nanodoekjes zijn simpelweg, Top! Product werkt zoals beloofd. Ga zo door. Ook telefonisch bijbestellen gaat soepeltjes!

Reageren
harriette tinnemans
3 maanden geleden

Ik heb ze al 3 jaar in gebruik en je ziet nog steeds geen slijtage. Erg tevreden

Reageren
m.e.vanlit
3 maanden geleden

zijn geweldig wil nieuwe lukt niet ..

Reageren
Marian
4 maanden geleden

De nanodoekjes kun je echt overal voor gebruiken. Alles wordt superschoon. In combinatie met de Nano vloeistof is het helemaal een hit.

Reageren
roelinda
4 maanden geleden

ik was al heel enthousiast over het nanodoekje,gebruik een voor bril,mobiel, pc,tv maar ook een voor mn gasfornuis,keukentegels e.d.Deze kun je heel mooi oppoetsen met het nanodoekje,maar was ik wel vaker,voelt dan vettig op den duur.maar beiden zijn nog erg goed. zag vorig jaar de vloerwissers op de hhb. deze voelen veel dunner aan,eerst maar een proberen.Had gelijk al spijt dat we niet meer hadden gekocht.deze is echt ook goed!! ik heb nu altijd een glimmende vloer,ik gebruik het vochtig hoeft niet na te drogen,maar ook wel droog. neemt super vuil op, de vloer wordt goed schoon.Ik heb vanavond nieuwe besteld,samen met mn vriendin en gelijk meerdere voor boven en beneden...

Reageren
Thea visser
4 maanden geleden

Voor mijn natuur stenen aanrecht is het een ideaal doe je.
Ook voor mijn bril trouwens.

Reageren
Chiwedah
5 maanden geleden

Ik gebruik al een jaar een vloerwisserdoekje en ben uitermate tevreden. Je hoeft minder hard te wissen, de vloer wordt schoner en uitwringen is makkelijk omdat hij niet heel dik is.
Ik heb nu nieuwe besteld en hoop dat ze snel geleverd worden.

Reageren
Walther van den Berg
5 maanden geleden

Ik heb jullie Nanodoekjes op de beurs gekocht en gebruik ze nu al twee jaar. Ik doe er veel mee. Mijn laptop-mijn bril en spiegels. En nog veel meer. Ik ben ook een keer vreemd gegaan door ze elders te kopen. Dat bleek een misvatting. Binnen een zeer korte tijd heb ik ze weggegooid. Deden totaal niet wat een Nanodoek van jullie wel doet. Vandaag heb ik weer een paar nanodoekjes bij jullie besteld en hoop ze gauw te mogen ontvangen. Een echte aanrader. Top en bedankt! Walther van den Berg

Reageren