Reactie plaatsen

Reacties

Eline
2 dagen geleden

Vandaag was ik op de jaarbeurs in alphen aan den Rijn. Daar stond iemand van deze doekjes. hem gevraagd hoe het kan dat de doekjes (die ik super vind en aan kan bevelen), na het wassen, ZONDER wasverwachter op 60 en later 90 graden, mijn brillenglazen viezer maken? Ze komen helemaal vol pluisjes. Meneer gaf aan het doekje onder de kraan uit te wringen en in de droger te doen. En als het niet helpt, zou ik kunnen bellen en nieuwe doekjes ontvangen.Bij thuiskomst gelijk gedaan, maar probleem blijft. Bij alletwee hetzelfde. Nu is het telefoonnummer niet meer goed leesbaar en zou graag de nieuwe doekjes ontvangen. Hoe gaan we dit oplossen? Ik hoor het graag!

Ramon
3 dagen geleden

Ze zijn echt super! gebruik ze zelf voor mijn auto interieur, ramen, spiegels, computer, laptop en mijn telefoon. SUPER DOEKJES!

W. Wentink
5 dagen geleden

Op de motorbeurs twee doekjes besteld. Ik stelde me er niet zoveel van voor maar het werkt echt. Ik ben nog geen betere doekjes voor brillen en computers en telefoons tegengekomen. Echt Super. Nu heb ik er extra doekjes bijbesteld.
Gr. Wim Wentink

Andrea Voorrecht
7 dagen geleden

Super bedankt voor het goede advies via de telefoon en de snelle levering.Ik ben erg blij met mm doekjes. Ze werken echt super goed.

Aad Verduijn
9 dagen geleden

2 jaar geleden liep ik met mijn zus op de braderie in Naaldwijk, er stond daar een man washandjes te verkopen.
Mijn zus en ik zo nieuwsgierig als we zijn dachten even kijken.
Het bleken geen gewone washandjes maar WONDER WASHANDJES !!!
Alles wat die man ons vertelde over de wonder doekjes is uitgekomen.
Nu 2 jaar later heb ik weer een aantal WONDER doekjes besteld om cadeau te doen aan vrienden en kennissen.

ECHT, HET ZIJN WONDER DOEKJES !!!

Hans van Rijthoven
13 dagen geleden

Hele tijd geleden het eerste doekje gekocht op de Dierenslaan in Den Haag. Nu maar 3 extra besteld is echt een Top doekje wij gebruiken geen ander doekje meer voor brillen en smartphones. Niets houd ze langer schoon

Milou de Jong
14 dagen geleden

Al meerdere malen doekjes besteld. Van vrienden een keer een doekje uitgeprobeerd en ik was meteen verkocht. Ditzelfde geld voor familie en vrienden die allemaal één of meerdere doekje(s) in huis hebben gehaald! Fijne service en goede kwaliteit!

Irma Hink
15 dagen geleden

geweldig doekje. gebruik het voor mijn bril. nu een nabestelling gedaan voor anderen die enthousiast waren door het gebruik van mijn doekje.

Hannie
22 dagen geleden

Op een beurs een nanodoekje gekocht. Ik ben er zo happy mee dat ik een bestelling geplaatst hebt. Deze zijn netjes en snel bezorgt. Had er eentje voor onze brillen maar nu ik meerdere doekjes heb ga ik er ook m'n glazentafel etc mee schoonmaken. Nano doet wat het beloofd. 👍

Ineke
een maand geleden

Geweldig. Heb er zelf al zeker een jaar een, nu bijbestellen voor mijn dochters. Ideaal vooral voor het schoonmaken van een bril, super zicht hierdoor!!