Reactie plaatsen

Reacties

roelinda
5 dagen geleden

ik was al heel enthousiast over het nanodoekje,gebruik een voor bril,mobiel, pc,tv maar ook een voor mn gasfornuis,keukentegels e.d.Deze kun je heel mooi oppoetsen met het nanodoekje,maar was ik wel vaker,voelt dan vettig op den duur.maar beiden zijn nog erg goed. zag vorig jaar de vloerwissers op de hhb. deze voelen veel dunner aan,eerst maar een proberen.Had gelijk al spijt dat we niet meer hadden gekocht.deze is echt ook goed!! ik heb nu altijd een glimmende vloer,ik gebruik het vochtig hoeft niet na te drogen,maar ook wel droog. neemt super vuil op, de vloer wordt goed schoon.Ik heb vanavond nieuwe besteld,samen met mn vriendin en gelijk meerdere voor boven en beneden...

Thea visser
5 dagen geleden

Voor mijn natuur stenen aanrecht is het een ideaal doe je.
Ook voor mijn bril trouwens.

Chiwedah
16 dagen geleden

Ik gebruik al een jaar een vloerwisserdoekje en ben uitermate tevreden. Je hoeft minder hard te wissen, de vloer wordt schoner en uitwringen is makkelijk omdat hij niet heel dik is.
Ik heb nu nieuwe besteld en hoop dat ze snel geleverd worden.

Walther van den Berg
een maand geleden

Ik heb jullie Nanodoekjes op de beurs gekocht en gebruik ze nu al twee jaar. Ik doe er veel mee. Mijn laptop-mijn bril en spiegels. En nog veel meer. Ik ben ook een keer vreemd gegaan door ze elders te kopen. Dat bleek een misvatting. Binnen een zeer korte tijd heb ik ze weggegooid. Deden totaal niet wat een Nanodoek van jullie wel doet. Vandaag heb ik weer een paar nanodoekjes bij jullie besteld en hoop ze gauw te mogen ontvangen. Een echte aanrader. Top en bedankt! Walther van den Berg

Yvonne Dijkstra
een maand geleden

Geweldig die nanodoekjes. Gebruik ze met name voor brillen. Maar ook voor mobiele telefoon, spiegels en binnenkant autoramen. Ik ben fan!!

Edith
2 maanden geleden

Goede ervaring met nanodoekje, maakt brillen perfect schoon. Zojuist bijbesteld en gebruik gemaakt van aanbieding 8 voor 6. Ook de bamboe droogdoek besteld, hier nog geen ervaring mee.++

annelies van der heijden
2 maanden geleden

Vorig jaar op de markt in Scheveningen nanodoekjes gekocht echt fantastisch voor bril en computer en telefoon streeploos schoon. Ik heb er voor familie nog 2 bij gekocht bij Tom Trading een leuke aanbieding 2 grote en een klein doekje gratis. Super Tom bedankt ze zijn echt super streeploos schoon.

Frank van der schoot
2 maanden geleden

Sinds twee jaar gebruik ik de echte nanodoekjes van TomTrading , gekocht op autobeurs , WERKELIJK geweldig resultaat bij schermen iPad iPhone enz . Ook horloge en sieraden blinken na poetsen geweldig mooi .
We geven de doekjes regelmatig kado ipv van bloemetje bij etentje , eerst licht verbaasd gezicht totdat het nanodoekje gebruikt wordt !
Geweldig ! Voor de duidelijkheid ALLEEN de doekjes van TomTrading zijn werkelijk fantastisch , de rest is in vergelijk zo goed als waardeloos , dat durf ik te zeggen !
Hartelijke groet, Frank

Hans
2 maanden geleden

Ik heb 2 jaar geleden een doekje gekocht op de motorbeurs, het is echt supermateriaal. Geprobeerd om op internet regelrecht zoiets te bestellen maar ze halen het niet bij dit doekje. Daar nu het 06 nummer maar even gebeld en gevraagd hoe te bestellen. Leuke aanbieding gekregen en 7 stuks besteld, kan ik voorlopig vooruit. Deze doekjes zijn echt een aanrader en dat zou ik niet schrijven als het niet zo is!
Tip voor de exploitant: maak je website zo dat je ze regelrecht kan bestellen even moeten bellen is niet erg maar werpt een drempel op voor sommigen (ik heb ook vrij lang gewacht daarmee...)

marc van osch
3 maanden geleden

Wij gebruiken het voor al onze rijschool wagens van mijn-droom.nl en we hebben altijd schone ruiten helemaal top
ook onze zonnebrillen gewone brillen en telefoons zijn vanaf het begruik van HET doekje altijd schoon